От Астана потвърдиха: Преговаряме със Станимир Стоилов

0
- -

Генералният мениджър на Астана Саян Хамитжанов потвърди, че клубът е започнал преговори със Станимир Стоилов за подновяване на договора му. Настоящият контракт на Мъри изтича в края на месеца.

Според информациите, казахстанският шампион е предложил 1,2 млн. евро годишна заплата на Стоилов, за да преподпише.

„Стоилов има договор с клуба до края на декември и ние задължително ще обсъдим бъдещото ни сътрудничество. В момента водим преговори с неговите агенти.

„Според мен Стоилов напълно е адаптиран към живота в Казахстан, познава футбола в нашата страна, нивото, възможностите и перспективите на казахстанските играчи. Мисля, че по-добър вариант от него за този пост просто не съществува. Така че, ако федерацията направи предложение на Стоилов, то той ще бъде най-добрият кандидат от всички. Ако стане така, че той трябва да избира между Астана и националния отбор на Казахстан, аз бих подкрепил неговата кандидатура за поста селекционер“, заяви Хамитжанов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]