Пирин удари Локо (Пд), изгониха Едо (СНИМКИ+ВИДЕО)

0
- -

Представителният тим на Локомотив допусна поражение с 1:0 в гостуването си на Пирин (Благоевград) в

[sociallocker id=5830]

мач от 22-рия кръг на Първа лига. Единственото попадение в двубоя реализира Орлин Старокин в 14-та минута на двубоя. Локомотив доигра срещата без старши треньора Едуард Ераносян, който бе изгонен от главния рефер Волен Чинков в 85-та минута.

В 13-та минута Дино Мартинович подаде в наказателното поле към Парвиз Умарбаев, който засече топката, но вратаря на Пирин изби удара му. В следващата атака благоевградчани откриха резултата. Орлин Старокин шутира от границата на наказателното поле на Локомотив в долния ляв ъгъл на Ел Харуби за 1:0 в полза на домакините. В 27-та минута Дани Кики стреля опасно от пряк свободен удар, но Макенджиев изби топката в корнер с крак. Две минути преди края на първото полувреме, Стефан Йевтоски получи топката след корнер в наказателното на Пирин и нанесе изстрел, но в тялото на защитник на Пирин.

Второто полувреме започна равностойно, като битката в центъра на терена доминираше. В 65-та минута удар с глава на Велковски попадна право в ръцете на Макенджиев. В 75-та минута шут на Дино Мартинович бе блокиран от защитник в зелено. В 81-та минута влезлият като смяна Шоко подаде към капитана Кики в наказателното поле, който стреля опасно, но Макенджиев изби в корнер. В 83-та минута Локомотив остана без старши треньора Едуард Ераносян, който бе изгонен от главния рефер на двубоя Волен Чинков. До края на мача „черно-белите“ се опитаха да стигнат до равенството в двубоя, но без успех.

След тази среща Локомотив остава на 4-то място в класирането преди изиграването на всички срещи от кръга с актив от 34 точки. В следващия кръг „черно-белите“ са домакин на Локомотив (Горна Оряховица) в събота (04.03) от 17:30 ч.

Снимки: Пресслужба ОФК Пирин

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]