Плашат близък до ЦСКА журналист с убийство!

0
- -

Спортният журналист Георги Атанасов е бил заплашен с убийство преди дни. Това разкри самият той по време на гостуването си в предаването на Милен Цветков по „Нова Телевизия“. Това се е случило на метри от Министерство на вътрешните работи. Той е бил разпознат от фен на Левски. Както е известно, Атанасов е отявлен привърженик на ЦСКА, а текстовете му често са насочени срещу „сините“.

„Човек от наркосектор, недоволен от моите писания ми каза в прав текст: „Имаш късмет, че си още жив. Въпрос на време е да те залеем с киселина. И не ми сочи полицията, ти с нея ли ще ни плашиш“, каза Георги Атанасов в студиото на телевизията.

Пред Livesport.bg той потвърди казаното и добави още, че е вече е сезирал органите на МВР. Атанасов уточни още, че е запознат с групичка, която го заплашва и се намира в близост да района, в който живее, както и че има записани номера на автомобил.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]