Подмениха колумбийския нападател за ЦСКА

1
- -

Колумбийският нападател, който в момента е на преговори с ЦСКА-София, всъщност се казва Хеан Карлос Бланко Бесера. Новината съобщи журналистът Оскар Остос от изданието golcaracol.com. Той твърди, че Хеан Бланко вече от няколко дни е в София, където трябва да приключи преговорите с клуба. Досега се смяташе, че колумбиецът, който трябва да вкарва голове за „червените“, е Фейвер Меркадо от Кортулуа, пише „Меридиан мач“. Няма никаква логика обаче ЦСКА-София да под пише с двама нападатели от южноамериканската държава, при положение, че клубът декларира нежелание да продаде Каранга.

Дават нов шанс на Кулма заради контузия

Хеан Бланко е 25-годишен нападател и в момента играе за Ла Екидад. Според transfermarkt.de цената му е 850 000 евро. В кариерата си той е играл още за Кукута Депортиво, Депортес Толима и Атлетико Юила. Бланко е имал оферти от Мексико и Колумбия, но самият той е предпочел да се опита да пробие в Европа. Таранът играе в Ла Екидад от месец януари 2015-а, като за този период има 103 мача и 21 гола.

Гриша Ганчев на война с бивш шеф на Локомотив

Той е бил национал на юношеския национален отбор на Колумбия до 17 години. С него е играл на световно първенство и дори е вкарал гол на Аржентина в осминафиналите за 2:2. Колумбийците печелят мача и завършват на 4-о място в турнира.

Снимка: golombianos.com

Сектор „Г“: Управлението на Перуката е престъпно! Чичо Венци, лакомо дупе… Време е да изхвърлим боклука

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
fjopg
fjopg
6 години по-рано

те са двама новите колумбиици драги ми идиоти