Преди Банско – Несебър (вероятен състав)

0
- -

Несебър гостува на Банско в мач от XXIII кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес, от 17:00 ч.

След 3 мача без загуба, в предишния кръг „делфините” отстъпиха при визитата си на Лудогорец 2. За морския тим това ще бъде второ поредно гостуване. Възпитаниците на Николай Русев ще хвърлят всички сили, за да си тръгнат от него с трите точки. В „синия” лагер очакват тежък сблъсък, предвид факта, че домакините се борят за своето оцеляване. За да стигне до положителен резултат, наставникът на тима няма да може да разчита единствено на трайно контузения Стамен Ангелов. Добрата новина пък е свързана със завръщането на капитана Николай Костов. Той е напълно възстановен от своята травма и, ако прецени, Русев ще може да ползва услугите му. Още две от основните фигури също ще бъдат на разположение на своя треньор – Цветомир Цонков (след контузия) и Нуретин Пюскюлю (след наказание).

„Очаква ни тежък двубой. Ще се постараем да се представим на ниво и ако можем да победим. Домакините със сигурност ще бъдат пределно мотивирани да спечелят този мач. Но ние също ще преследваме крайния успех. Знаете, че единствените цели са да се утвърдим в професионалния футбол и да залагаме на собствени кадри. Така че се надявам момчетата да играят освободено и да покажат играта, на която са способни“, коментира за KotaSport.com наставникът на Несебър Николай Русев.

Вероятен състав на Несебър: Росен Андонов, Диян Молдованов, Иван Стоянов, Симеон Баев, Галин Димов, Джуниет Али, Нуретин Пюскюлю, Иван Цачев, Николай Костов, Цветомир Цонков, Ерай Карадайъ

Резерви: Стамен Бояджиев, Николай Дамянов, Даниел Стоянов, Емин Ахмед,  Жак Пехливанов, Николай Колев, Джунейт Яшар

Наказани: Няма

Контузени: Стамен Ангелов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК