Преди Несебър – Царско село (вероятен състав)

0
- -

Несебър посреща отбора на Царско село в мач от XXI кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес, от 15:30 ч. на градския стадион в морския град.

„Делфините” започнаха пролетния дял от шампионата със загуба като гост на ЦСКА-София 2. След това обаче навлязоха в добра серия. Първо у дома бе победен Витоша (Бистрица), а след това възпитаниците на Николай Русев направиха зрелищно 3:3 като гост на Созопол. Несебър определено може да съжалява за изпуснатите 3 точки в регионалното дерби, тъй като водеше с 3:1.

В опит да продължи успешната си серия, Николай Русев ще трябва да се справя с куп проблеми. В редиците на морския тим няма наказани футболисти, но цели петима, при това основни играчи, са извън строя заради различни травми. С контузии са Стамен Ангелов, Николай Костов, Джунейт Яшар, Цветомир Цонков и Иван Стоянов – все неизменни титуляри в селекцията на Джангъра. Единствената добра новина е завръщането е игра на изтърпелият своето наказание централен защитник Диян Молдованов. Групата за двубоя с Царско село ще бъде попълнена с много юноши на „делфините”, като не е изключено част от тях да се появят в игра дори като титуляри.

„Имаме доста проблеми с контузени футболисти. Срещу Царско село ще излезем с подмладен състав. Четирима юноши ще играят в този двубой. Занапред също ще залагаме на по-млади футболисти, наши юноши, особено в домакинските ни срещи. Трябва да победим в утрешния мач и ще положим максимални усилия, за да вземем трите точки. След това ни предстоят две гостувания. Не трябва да влизаме в негативна серия, за да можем да постигнем нашата цел, която знаете e утвърждаване в групата. Това за нас, заедно с налагането на собствени юноши, е най-важното“, коментира за KotaSport.com изпълнителният директор на Несебър Недялко Москов.

Вероятен състав на Несебър: Р. Андонов, Д. Молдованов, Ем. Ахмед, Н. Пюскюлю, Дж. Али, Г. Димов, Д. Стоянов, Н. Дамянов, С. Баев, Ив. Цачев, Ер. Карадайъ

Резерви: Ст. Бояджиев, Д. Бенчев, Ст. Вълчев, Ахмет, Н. Колев, Ю. Садула, Ж. Пехливанов

Наказани: Няма

Контузени: Ст. Ангелов, Н. Костов, Дж. Яшар, Цв. Цонков, Ив. Стоянов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК