Преди Славия – Нефтохимик (вероятен състав)

0
- -

Нефтохимик излиза в най-важния си мач до този момент през сезона в Първа лига. „Шейховете” могат да си гарантират мястото в родния елит и през следващата състезателна година, ако успеят да ударят Славия насред националния стадион „Васил Левски”. Двубоят е днес, от 20:00 ч. Бургазлии загубиха домакинството си на „Лазур” с 0:1 и сега ще трябва да наваксват изоставането.

„Зелените” няма какво да губят след поражението в Бургас и ще опитат да наложат натиск от самото начало. Те ще разчитат на бърз гол, който да смути „белите” и по този начин да обърнат развоя на събитията в своя полза. Същевременно Христо Янев и неговите възпитаници осъзнават, че столичани имат коренно променен облик под ръководството на новия си треньор и ще бъдат крайно внимателни за евентуални мълниеносни контри от тяхна страна, след които всичко може да бъде решено рано – рано.

Наставникът на Нефтохимик Христо Янев продължава да има проблеми с контузени футболисти. Твърдо аут за срещата са Станислав Маламов, Георги Вълчев, Емануил Манев и Венцислав Христов, които са с различни контузии. Последният пък може вече и да е изиграл последния си мач със зеления екип. Както KotaSport.com вече информира, бившият нападател на Левски напуска морския тим след края на сезона, тъй като по никакъв начин не оправда огромните надежди, които му се възлагаха. Към карето контузени, в лазарета се присъединих Владислав Романов и Георги Хашев. Добрата новина е, че в групата се завръща Яни Пехливанов. Защитникът пропусна първия мач със Славия, тъй като си изкара изключително глупав червен картон в 90-ата минута на протоколния мач с Монтана.

Вероятен състав на Нефтохимик: Янко Георгиев, Костадин Велков, Ангел Грънчов, Илия Миланов, Ранди Онуоха, Яни Пехливанов, Николай Дюлгеров, Йордан Йорданов, Мариян Огнянов, Галин Иванов, Костадин Хазуров

Резерви: Ивайло Василев, Михаел Орачев, Живко Петков, Руси Грозев, Симеон Русев, Иван Вълчанов

Наказани: Няма

Контузени: Станислав Маламов, Георги Вълчев, Венцислав Христов, Емануил Манев, Владислав Романов, Георги Хашев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК