Първо в KS: Левски няма спирачки! Финализира трансфера и на национал

0
- -

След началното забавяне на селекция, Левски се развихри на трансферния пазар. KotaSport.com научи, че „сините“ са финализирали преговорите за още един футболист. Става въпрос за Иван Тилев. В момента той играе за Септември (София). Уговорката е младежкият национал да продължи да се състезава под ръководството на Николай Митов и през пролетта като преотстъпен, а след това да акостира на „Герена“.

Според информация на нашата медия, Тилев е гласен за заместник на Антонио Вутов. Както е известно, полузащитникът е под наем от Удинезе в столичния гранд, като срокът на преотстъпване изтича с края на първенството. Не е ясно дали евентуалните преговори за удължаване на престоя му ще завършат положително. Именно заради това и ръководството на Левски вече мисли за футболист, който да го замени достойно. Именно в Тилев „сините“ са видели играч със сходни качества.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]