Роси следи под лупа трима от Ботев (Вр)

0
- -

Неделният следобед ще бъде пo-специален за три млади момчета. Това са преотстъпените от Левски в Ботев Враца Николай Кръстев, Деян Иванов и Атанас Кабов, пише „Тема спорт“. Талантливите юноши на сините трупат опит във Втора лига и контролата между двата тима е удобен момент да покажат своите качества пред клуба, държащ правата им.

Врачани са лидер във второто ниво на българския футбол и водят здрава битка с Локомотив София и Царско село за промоция в елита догодина. Старши треньорът на сините Делио Роси ще има отличната възможност да се запознае с моментното състояние на младоците в проверката. Тримата бяха преотстъпени в тима на треньора Сашо Ангелов в началото на сезона. Но до момента само централният защитник Деян Иванов играе редовно, а стражът Николай Кръстев и нападателят Атанас Кабов получават много малко игрови минути. Бранителят е един от най-обещаващите таланти на „Герена“, но е преследван от лош късмет, след като претърпя две тежки контузии. Но за момента Иванов е един от основните защитници в схемата на врачани и от началото на сезона има десет изиграни мача, в които се разписа веднъж в мрежата на Несебър.

Не така стоят нещата при другите двама. Вратарят Николай Кръстев има на сметката си едва три изиграни мача за Ботев, като Сашо Ангелов предпочита да залага на по-опитния Христо Митов. Най-младият от тримата Атанас Кабов засега записа само една среща, като влезе след почивката срещу Литекс. В тима на Ботев Враца е и синият юноша Тодор Чаворски, на когото се възлагаха големи надежди.

Проверката между Левски и лидера във Втора лига е в неделя от 17:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]