Само в KS: Левски търси отбори на четирима

2

Левски е започнал да търси отбори на четирима свои футболисти, научи KotaSport.com. Става въпрос за Нелуц Рошу, Станислав Иванов и Йерсон Кабрал, както и още един играч. Делио Роси заяви по време на вчерашната пресконференция, че групата, с която работи в момента, е от 26 футболисти. Нормално, според него е, тя да бъде от 22-ма. Това означава, че, освен с тримата споменати, Левски ще търси възможност да се раздели и с още един.

Припомняме, че в последните дни Делио Роси на няколко пъти каза, че групата му е много голяма и трудно се работи. Точно заради това и се прави всичко възможно за нейното редуциране – къде с преотстъпване, къде с директна продажба.

Ивано и Кабрал със сигурност няма да бъдат продавани. На тях твърдо ще се разчита за в бъдеще. Особено на Стаси, който е считан за един от най-големите таланти от „синята“ школа. Наскоро той дори преподписа договора си с тима от „Герена“. Както обаче вчера каза Делио Роси, юношите все още не са готови за първия отбор. Затова и ще му се търси тим, в който да играе редовно през пролетта, след което да се върне в Левски. По същия начин ще се процедира и с Кабрал.

При Рошу ситуацията е малко по-различна. При добра оферта, румънецът може директно да бъде продаден. Както е известно, Роси не разчита на него, а по всичко изглежда, че няма намерение да го прави и за напред.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ивайло
Ивайло
6 години по-рано

За ваша информация , Любенов отдавна е в Ботев Враца …

Анонимен
Анонимен
6 години по-рано

MNOGO NEKOMPETENTNO NAPRAVENA STATIQ NAPRAVO NEGRAMOTNO SKALAPENA