Само в KS: Предлагат Христо Стоичков за шеф на руски гранд

0
- -

Христо Стоичков може да стане шеф в един от руските футболни грандове, научи ексклузивно KotaSport.com. Името най-успелия български футболист все по-усилено се спряга за спортно-технически директор на един измежду московските колоси ЦСКА и Спартак. Кавалерът на „Златната топка“ е бил предложен от приближени до двата клуба и кандидатурата му ще бъде внимателно разгледана. Дали обаче действително Камата ще заеме ръководна длъжност в някой от двата клуба, тепърва предстои да стане ясно…

Припомняме, че с днешна дата Христо Стоичков е коментатор в телевизия „Univision Deportes“. Той се ползва с огромна популярност и любов в Мексико, като тази година дори бе приет в Залата на славата на футбола в страната. В крайна сметка решаващата дума ще има самият Стоичков, който трябва да реши дали иска да напусне коментаторското поприще и да се захване активно с футболните дела, или да остане в Мексико, където е боготворен.

Същевременно мегазвездата на българския и световен футбол организира грандиозно шоу в Стара Загора. На 20 септември един срещу друг ще изправят звездната селекция на Камата срещу легенди на Барселона. Вчера Стоичков обяви своите избраници, чиито треньори ще бъдат Димитър Пенев, Христо Бонев и легендата на Берое Петко Петков. Ето и селекцията на легендарната „осмица“:

Ивко Ганчев, Стоян Колев, Петър Хубчев, Радостин Кишишев, Емил Кременлиев, Елин Топузаков, Ивайло Йорданов, Гошо Гинчев, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Даниел Боримиров, Бончо Генчев, Илиан Илиев, Александър Томаш, Костадин Видолов, Наско Сираков, Мюмюн Кашмеров, Васил Драголов, Мартин Петров, Димитър Бербатов, Емил Костадинов и Петър Михтарски.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК