Само в KS: Феновете на Левски изгонили Диана Иванова и Веско Минев (ВИДЕО)

0
- -

Феновете на Левски на практика са изгонили изпълнителния директор Диана Иванова и футболиста Веселин Минев от клуба, научи KotaSport.com. „Сините“ привърженици са поставили ултиматум на шефовете двамата да бъдат разкарани на секундата от „Герена“. В крайна сметка решението вече е взето и в най-скоро време от клуба трябва официално да обявят раздялата с двамата.

Привържениците на Левски бяха вдигнали мерника на Иванова от доста време. Напрежението достигна своята връхна точка по време на сбирката между началника, Красимир Иванов и феновете в зала „Универсиада“. Тогава последните освиркаха Иванова, която пък отвърна, че ги обединявала омразата. Диана Иванова напусна принудително срещата, като бе откарана с линейка.

Веселин Минев пък е свързван с трагичните изяви на отбора в последните месеци. След резила от ЦСКА, при който „сините“ получиха от втора тройка за сезона, феновете подгониха и удариха именно Минев. Отделно, при поставянето на ултиматума към ръководните фактори на „Герена“, те са припомнили случая, в който крайният бранител се изгаври с привържениците на Левски. Това се случи по времето, когато той беше футболист на Ботев (Пд). На мач за Купата на България, спечелен от „канарчетата“ с 2:0, Минев трябваше да изпълни тъч в близост до „сините“ ултраси, които мощно го освиркаха. В този момент той остави топката и им показа жест със спринцовка, намеквайки, че са наркомани. Това логично не му бе простено и до ден днешен. Още при завръщането му в Левски, Веселин Минев бе посрещнат на нож от феновете. Освен въпросния жест, той отхвърли първата оферта от „Герена“ и подписа нов договор с Ботев Пловдив. Тогава Гонзо обяви, че не му трябват играчи като Минев, които гледат как да вземат 1000 лева повече, но впоследствие все пак го привлече с „сините“ редици.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК