Само един нов за началото на подготовката на Левски

0
- -

Почти сигурно Левски ще стартира подоготвка само с един нов футболист. Това е Аймен Белаид. Сините подписаха с централния бранител в средата на месец декември, пише „Тема спорт“. От клуба правят всичко възможно скоро да осигурят и други попълнения. Това обаче едва ли ще се случи преди отборът да замине на лагер в Малта на 9 януари.

След като забърка трансферната каша, Мапуку каза кое е най-голямото удоволствие

На „Герена“ чакат завръщането на собственика Спас Русев в България. Той ще има последната дума по привличането на играчи, за които ще бъде плащано.

И в Китай поискаха Черната сила

Делио Роси иска Левски да се подсили с ляв бек, халф, крило и централен нападател. За последната позиция един от вариантите е испанецът Хайме Мата. 29-годишният футболист е собственост на местния втродивизионен Валядолид. В Сегунда той е изиграл 20 мача, в които е вкарал 16 гола. За голаджията напират и отбори от испанския елит.

Лъчо Танев движи трансфер на Левски

Мата е бил наблюдаван на живо от мениджъра и координатор по спортно-техническата дейност Асен Букарев и одобрен от треньора Делио Роси.

Историята сочи: Левски няма да остане трети, но няма и да стигне до върха

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]