Свети Никола изпусна победата в Средец (СНИМКИ)

0
- -

Свети Никола взе точка от гостуването си на Странджа-Агрокорн. Бургазлии изиграха отличен мач и могат да съжаляват, че не успяха да си тръгнат от Средец с победа. Възпитаниците на Павлин Ковачев поведоха в резултата. Младен Джамбазов даде аванс на гостите, след асистенция на съфамилника си Асен. Все пак домакините стигнаха до изравнително попадение, оформяйки и крайното 1:1.

„Спечелихме точка от най-добрия отбор в Бургаска област, може би защото днес играхме като колектив. Един уникален Любо Стефанов, който доказа, че добрият вратар е половин отбор. Благодаря на всички наши момчета за това, което направиха днес и запушиха устите на „доброжелателите ни“. Дано по-скоро се възстановят контузените ни момчета. Не желая да коментирам съдийството, но искам и публично да се извиня на съдийската бригада“, коментира за KotaSport.com наставникът на Свети Никола Павлин Ковачев.

Състав на Свети Никола: Любомир Стефанов, Георги Захариев, Мирослав Загорски, Стелиян Илиев, Кирил Станчев, Георги Иванов, Младен Джамбазов, Николай Марев, Асен Джамбазов, Кристиян Касъров, Иван Иванов

Резерви: Васил Иванов, Красимир Димитров, Добромир Минков, Мартин Митрев, Пламен Иванов, Неделчо Танев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК