„Сектор Г“: Да си похапваме лютеница с кебапче на стадиона ли? Започнали сте война, която не може да спечелите!

0
- -

Фен клубът на ЦСКА „Сектор Г“ публикува обръщение към медии, които обявиха, че ултрасите са във вреда на футбола. Привържениците на армейците не подминаха и враговете на клуба в посланието си.

„Може би инициативата ни със Сдружение „Червени сърца“ „С деца на мач“ е едно от най-вредните неща, случващи се по родните стадиони. Десетки тичащи и радващи се малчугани, пеещи нашите песни с любимите си футболисти след всеки мач, е наистина нещо ужасно и невиждано досега у нас. Със сигурност е такова за убийците на родния футбол и корпоративните интереси, които искат празни стадиони и частни проекти с 11 чужденци на терена.

Може би и пълните стадиони и рекордната посещаемост навсякъде в България, където отиде ЦСКА, също вредят на футбола ни. Съвсем друго би било например да си похапваме лютеница с кебапче, седейки на трибуна, платена с парите на българския данъкоплатец и кръстена на един румънски футболен рецидивист? Какво представляват за сравнение някакви си хиляди хора, изпълващи улиците на Варна или Велико Търново, пеещи за любимия отбор, водени от безпрекословна любов?

Знаем, че много ви пречим. Направихте всичко възможно да ни убиете, но след всеки удар се връщаме повече и по-силни. Вече и зад медийната ви пропаганда прозират безсилието и злобата ви, докато ние сме все така консолидирани и непреклонни. Започнали сте война, която не може да спечелите. Защото любовта винаги побеждава, а силата на човешкия дух е способна на чудеса, каквито всичките пари на света не могат да купят. Нито крачка назад! Страхът е в техните очи, а силата във всички нас! Ние сме ЦСКА, а кои сте вие няма значение!“, написаха от „Сектор Г“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]