„Син“ национал наваксва изпуснатото

0
- -

Централният защитник Холмар Ейолфсон не е от футболистите, които се възползваха от почивката в Левски, пише „Тема спорт“. Исландецът остана в Малта и тренира, за разлика от много свои съотборници, които се възползваха от тридневната ваканция.

Надцакват Левски за португалски защитник

Ейолфсон пропусна голяма част от подготовката на сините, защото имаше ангажименти към националния отбор на Исландия. Той взе участие в две контроли на викингите срещу Индонезия (те се играха в азиатската страна и бяха спечелени с 6:0 и 4:1, а бранителят започна като титуляр и в двете). Заради сериозната часова разлика бранителят имаше проблеми с адаптацията, които му попречиха да тренира на 100 процента. Въпреки това Холмар се появи на терена през втората част на спа-ринга с Волфсбергер, спечелен от Левски с 3:0.

Само в KS: Левски чака отговор от нигерийски голмайстор (ВИДЕО)

Подобно на неговото е и положението на юношеския национал Станислав Иванов. Той също не започна подготовка в Левски. Причината бе, че преговаряше с клуба за нов договор. След като младокът удължи контракта си, той се присъедини към Левски в Малта.

След куп откази, Спас Русев се заема лично със селекцията

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]