Срамота! Бургазлии накараха малчуган да открадне топка от „Каменица арена“ (СНИМКИ)

0
- -

Невероятно срамен инцидент се е случил снощи в комплекса „Каменица арена“ и пространството около него, научи KotaSport.com. Традиционно там се играят мачове между ветерани-футболисти, бургазлии, които искат да се поразкършат, а и всеки желаещ да ползва базата.

Във вчерашния мач на терена са били Милен Георгиев, Тодор Киселичков, Милен Гамаков и други интересни имена от местния футбол. В един момент след силен шут топката е напуснала очертанията на терена и излетяла извън оградата. Две момчета от играещите са отишли да е вземат. Те обаче са се натъкнали на множество мъже на средна възраст, които са се били скупчили около едни от входовете на близкия блок 45. Става ясно, че са обсъждали евентуално включване към програмата за саниране. Те са твърдели, че нищо не са видели и дори са се опитали да изгонят дошлите още футболисти да търсят топката. Стигнало се е до словесни престрелки.

Двама възрастни хора, които са били наблизо и са станали свидетели на цялата случка, обаче са дали съвсем друго обяснение. Те са видели, че когато топката е преминала над оградата и е паднала до блока, към нея се е приближило около 10-годишно дете. То е тръгнало да връща коженото кълбо, но възрастните са му казали да бяга и да се скрие. Малчуганът веднага се е вслушал в „мъдрите“ съвети и е изчезнал в един от блоковете.

Става въпрос за топка, която струва поне 500 лева и се играе от тимовете в Шампионската лига. На място е повикана и полиция, започнало е разследване. Всички участници в мача на „Каменица арена“ са обявили награда от 200 лева за този, който даде повече информация за срамния случай.

Що се отнася до поведението на възрастните, то е без коментар…

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК