Стамен Белчев: Каранга остава след тренировките! Трябва да ускорим още малко и да празнуваме титла и купа (ВИДЕО)

0
- -

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели пред клубния сайт, че е доволен от свършената работа на лагера в Испания, по време на който тимът изигра четири контроли и записа победа над Дзянсу Сунин (8:0) и три равенства срещу Динамо Киев (0:0), Спартак Москва (0:0) и Тянжин Теда (1:1).

Белчев изрази задоволството си от изиграните мачове, условията, старанието на футболистите по време на тренировките и заяви, че подготовката за старта на пролетния полусезон ще продължи по план в София.

Специалистът коментира и четиримата юноши в състава. Според него младите момчета безспорно имат качества и много се стараят по време на заниманията. Белчев обаче смята, че все още им е рано за мъжки футбол, но към тях ще се прояви нужното търпение.

Старши треньорът сподели, че състоянието на новите попълнения е добро и колективът ги е приел отлично и се надява скоро да ги видим в оптимална форма.

Относно напусналите и дошлите в тима футболисти Стамен Белчев заяви, че играчите трябва да покажат, че имат място в ЦСКА, защото за него те са най-добрите в България.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]