Съдии режат яко МФК Нефтохимик, свирят дузпа за „неправилно дишане”

1
- -

МФК Нефтохимик изигра през седмицата поредния си мач по футзал. В него „шейховете” се изправиха

[sociallocker id=5830]

срещу настоящия шампион на България Гранд Про. Бургазлии допуснаха загуба с 2:4, като според тях за това сериозно е повлиял и съдийският фактор.

Нефтохимик успя да поведе с 2:0, след голове на Георги Тузаков и Юлиян Николов. Последваха нови силни минути за „зелените”, вратарят на Гранд Про Исмет Хаджиев „заключи” своята врата и спаси 4 – 5 100-процентови положения. Така първото полувреме завърши само с 2 гола преднина за бургазлии. През втората част Гранд Про успя да изравни, а с 2 попадения в 40-ата минута да стигне и до победата.

„Още със започването на второто полувреме, съдиите взеха всичко в свои ръце. Не позволиха на нашия отбор да мине центъра, с отсъждания на фалове в наша вреда, въпреки че нарушенията се извършваха от противниковия отбор. Върхът беше свирената дълга дузпа срещу нас за „неправилно дишане” на нашия играч Латин Венков, която съперника ни обаче пропусна. Искам да отбележа отново отличната игра на вратаря ни Роман Васинев и перфектна игра на целия отбор във фаза защита. Отлична игра на целия отбор, въпреки страничния фактор – съдийството. Поздравявам момчетата!”, коментира за KotaSport.com Динко Денев.

Състав на Нефтохимик: Роман Васенев, Юлиян Николов, Латин Венков, Янко Яръмов, Георги Праматаров

Резерви:  Живко Димов, Георги Тузаков, Ясен Тузаков, Симеон Христов, Иван Мартинов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]

 

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
iLARION mAKARIOPOLSKI
iLARION mAKARIOPOLSKI
7 години по-рано

Шефе … пусти правописен речник вземи и си го купи,какво значи думата „фалове“ ???