Трибуните на стадион „Дунав“ готови за пролетта

0
- -

Ремонтът на трибуните на стадион „Дунав“ в Русе продължава с пълна сила. Очаква се те да са готови за пролетния дял. Както е известно, на базата мачовете си ще играят юношеските формации на Дунав, а там ще тренират и мъжете. Ремонт ще бъде направен и на Градски стадион, на който сега домакинстват драконите. Там има пропадане на насип над поливната и дренажната система, както и проблем с терена от есента. Предвижда се изграждането на ВИП ложа u поставянето на козирка и място за медиите.

Дунав ще изиграе още две контроли преди началото на пролетния дял. Вчера тимът се прибра в Русе. Драконите ще премелят сили с два отбора от Втора лига – Несебър и Лудогорец II. Двете проверки ще се проведат на тренировъчната база на орлите в Разград. Първата среща ще е на 7 февруари (сряда) от 14:30 часа с домакините, а втората с делфините на 10 февруари (събота) от 13:00 часа.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]