Турци идват за Антон Недялков

0
- -

Представители на турски клу­бове ще наб­людават на живо дербито между ЦСКА-София и Лу­догорец, което

[sociallocker id=5830]

ще се играе на 1 април на „Българска ар­мия“. Повод за тях­ното посещение е левият бранител на „червените“ Антон Недялков, който се представя доста добре през този се­зон. Не е ясно на кои точно отбори ще са емисарите, но се предполага, че ста­ва дума за тимове от средата на класира­нето.

Настоящото ръко­водство на ЦСКА-София направи куп трансфери по оста – Ловеч-Турция, дока­то ръководеха Литекс. Дори и към днешна дата в Суперлигата са бивши­те играчи на „оран­жевите“ Дока Мадурейра (Истанбул Башакшехир), Страхил Попов и Васил Божиков (Касъмпаша). За всички тези сдел­ки помогна родният мениджър Несим Нешадов, който има отлични позиции на турския пазар.

Антон Недялков се бетонира в лявата част на защитата на ЦСКА-София и от началото на сезона няма и пропусната минута. Освен това вече е викан и в на­ционалния тим. В дебюта му срещу Люксембург в София (4:3) и в следващия му двубой срещу Швеция (0:3), обаче той игра доста ко­лебливо. Сега Петър Хубчев го повика и за предстоящата световна квалифика­ция с Холандия, къ­дето може да се из­прави срещу суперзвездата на „лалета­та“ Ариен Робен.

Източник: „Меридиан мач“

Снимка: novsport.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]