Търсят точния пост на бившия камерунски национал в ЦСКА

0
- -

Спортно-техническият щаб на ЦСКА-София се опитва да форсира подготовката на Раул Лое, за да влезе в час след паузата за националните отбори, пише „Меридиан мач“. Стамен Белчев и компания трябва да намерят и точната позиция на терена на бившия камерунски национал. По принцип Лое играе като типичен вътрешен халф, но в Осасуна е действал и зад нападателя, като впечатлява със силен и точен удар от разстояние.

Той обаче още не се е адаптирал към родния футбол и това се видя при гостуването на Етър. Раул Лое влезе в игра като резерва в последния четвърт час, но се загуби на терена и по никакъв начин не помогна на отбора си да запази аванса си. Очаква се в контролата срещу Монтана в петък камерунецът да играе на различни позиции, за да се прецени къде може да бъде най-полезен. Срещу Монтана ще се вкарва в игрови ритъм и Александър Барт.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]