УНСС с мащабен футболен турнир за студенти (СНИМКИ)

0
- -

На 28 октомври стартира едно от най-мащабните събития, което Студентски съвет при УНСС организира, а именно Футболен турнир на УНСС- есен 2017. Студентите имат възможността да се радват на спортните надпревари всяка събота и неделя до началото на месец декември в спортната зала на комплекс ,,Бонсист”. Достъпът до състезанията е свободен за всички учащи и гости на УНСС. Участие във футболния турнир взимат 160 студенти, които ще изиграят 120 мача.

 

Мащабната инициатива е по случай 26-ата годишнина от създаването на Студентския съвет при Университета за национално и световно стопанство. Футболният турнир на УНСС стартира през 2004 година и за тези 14 години се е превърнал в една отлична традиция, с която всеки български университет може само да се гордее.

На откриването присъстваха Кристиян Маджуров – председател на Студентски съвет при УНСС, докторант Даниел Парушев – председател на Студентския сенат, Ангел Стойков – проект мениджър на Студентски съвет и Станислава Кирилова, началник отдел “Регионално развитие“ към Областна администрация София – град.

Студентски съвет при УНСС е партньор на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018г.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]