Фенове на Левски чакат Делио Роси с оръдие

0
- -

Привържениците на Левски в Разград и околността готвят нестандартно посрещане на Делио Роси. В неделя сините гостуват на шампиона Лудогорец, а ще пристигнат в областта ден по-рано, пише „Тема спорт“. Феновете искат да покажат на Делио Роси оръдието, което от няколко години гърми при всяка визита на Левски в Разград.

Привържениците смятат да посетят тренировката на Левски, ако италианският треньор реши да направи такава на някой от терените наоколо.

От фенклуба на сините на Разград очакват засилено присъствие на привърженици от цялата страна.

Публиката на Левски обичайно се активизира за важните мачове, като по време на последното дерби бе около 14 хиляди души, с над 2500 повече от феновете на ЦСКА. На мача с Лудогорец в София този сезон, завършил 0:0 на „Герена“, имаше над 14 хиляди зрители. За отбелязване е, че организираните привърженици на Левски работят много добре с Лудогорец, що се отнася до разпространението на билетите и цялостната организация и настаняване в сектора за гости.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]