ФИФА отне още 3 точки на ПСФК Черноморец, ще зимуват с -2

0
- -

Във връзка с писмо на МО № 547 от 05.12.2017г. относно: Получена кореспонденция на ФИФА, бе насрочено извънредно заседание на Дисциплинарната комисия при ОС на БФС-Бургас, което се проведе от 11.00 часа на 08.12.2017г. Докладвано бе официалното писмо за отнемане на 3 /три/ точки от актива на ПСФК „Черноморец Бургас“АД гр. Бургас, участник в състава на „А“ областна група – мъже, от първенството по футбол към ОС на БФС-Бургас, сезон 2017-2018г.

На база получената кореспонденция, Дисциплинарната комисия при ОС на БФС-Бургас

Р Е Ш И:

1. Да се отнемат 3 /три/ точки от моментния актив на ПСФК „Черноморец Бургас“АД гр.Бургас.

2. Да се коригира моментното класиране на „А“ областна група след отнемане на 3 /три/ точки на ПСФК „Черноморец Бургас“АД гр.Бургас.

3. Да се уведоми ръководството на ПСФК „Черноморец Бургас“АД гр.Бургас за наложеното наказание.

4. Да се уведоми направление „Международна дейност“ при БФС, относно решението на Дисциплинарната комисия при ОС на БФС.

Така, след поредното отнемане на точки от актива на ПСФК Черноморец, заради дългове към бивши служители и футболисти, бургаският отбор ще посрещне Нова година не с актив, а с пасив от -2 точки.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]