Флашки в съда заради търга за активите на ПФК ЦСКА АД

0
- -

Любопитна активност на 11 април (вторник) е имало в административната Софийския градски съд във връзка с търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Справка в регистрите показва, че фирмата „Еко Депозит Солюшънс”, както и физическото лице Н. П. Г., са входирали молби с по една приложена флашка към тях. Освен от тях молба е имало и от „Интегрис Лаб” ООД.

Двете фирми бяха посоче­ни от ЦСКА като кандидат-участници в търга за акти­вите на фалиралото друже­ство. Техен представител обаче не се появи на „Армия­та“ на 30 март, когато трябваше да е наддаването. На стадиона бе единствено Никола Газдов (син на предсе­дателя на Борда на директо­рите на Лудогорец Теменуга Газдова), но той не влезе в административната сграда.

Съдейки по актив­ността от 11 април, не е из­ключено именно Никола Газ­дов да е входирал една от молбите с флашка.

„Не съм си комуникирал със съдилища. Не знам кой какво ви е казал, но нещо сте се объркали. Ежеднев­но подавам най-различни молби, все пак се занима­вам с бизнес“, коментира Газдов пред „Тема Спорт“

Синдик­ът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева трябва да внесе в съда конкретни факти за­що е прекратила търга на 30 март. Срещу ней­ните действия в този ден е подадена жалба. Тя призна пред „Тема Спорт“, че това може да до­веде до нейното освобожда­ване от поста.

Снимка: novsport.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК