Футболните звездички на Бургас излъчват големия шампион

0
- -

Футболен Бургас е в трепетно очакване на финалите от никулденския турнир от формата „Мини Шампионска лига“ за детските градини. Те ще започнат утре от 18:30 часа в сп. зала Младост. Пресявките вече са история и отпадналите отбори получиха обещаните награди.

За разпределението на медалите, купите, грамотите и предметните награди във финалната четворка, ще играят четири учебни заведения. Това са „Златното ключе“, „Калина Малина“, „Радост“ и „Раковина“. Всички отбори до един са под шапката на ДФК „Звездичка“.

Именно футболната школа е организатор на атрактивната надпревара заедно с община Бургас и БФС. Състезанието пък вече шеста година е неизменна част от спортната програма на общината за празника на града.

Жребият за полуфиналите ще се тегли утре на място. След полуфиналите, следват малкия и големия финал. Децата ще бъдат облечени с любимата си клубна екипировка, дарена от „Звездичка“ неотдавна. Входът е свободен за най- верните фенове на малките футболни звездички на Бургас.

Състезанието ще започне с едноминутно мълчание в памет на внезапно починалия борец Ангел Сотиров, а след това ще прозчучи „Мила Родино“. Химнът е запазане марка в турнирите на „звездичките“