Христо Янев доволен от „шейховете“

0
- -

Отборът на Нефтохимик отпътува за България. „Зелените“ изкараха дванадесет дневен лагер в Алания

[sociallocker id=5830]

(Турция), където изиграха и три контроли – Черноморец (Одеса) 2:0, Тобол (Казакстан) 1:1 и Пелистер (Македония) 1:1. Очаква се днес в късния следобед „шейховете“ да се приберат в Бургас.

„Доволен съм от работата, която свършихме в подготовката. Всички футболисти се вложиха много и се надявам това да си проличи в първенството“, заяви наставникът на „шейховете” Христо Янев. Същевременно той  даде почивка на футболистите до неделя. Тогава ще се играе демонстративният мач по случай 20 години от вицешампионската титла на Нефтохимик. Срещата се очертава да бъде запомняща се, като почти всички играчи от „златното поколение“ на Нафтата от сезон 1996/97 са потвърдили участие. На събитието ще бъде представен и сегашният тим на Нефтохимик, както и всички нови попълнения от зимната подготовка.

От ръководството на Нефтохимик канят всички бургазлии и гости на града да се насладят на този празник. Срещата ще започне в 18:00 часа на 12 февруари (неделя) в спортна зала „Младост“, а входът ще бъде свободен.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]