ЦСКА договори нов спонсор, представя го след Несебър

0
- -

ЦСКА се е договорил с още един спонсор, съобщава „Тема Спорт“. Новата фирма, която ще подпомага армейците, ще бъде представена официално през следващата седмица след двубоя с Несебър от 1/16-финалите за Купата на България във вторник. Най-вероятно събитието ще се проведе на 20 или 21 септември (сряда или четвъртък) на „Армията“. На него ще присъстват както славни ветерани на ЦСКА, така и част от актуалните футболисти на отбора. От клуба на този етап не разкриват повече подробности около новия спонсор, но се очаква неговото лого да бъде добавено към екипите на отбора.

В момента рекламодатели на фланелките са генералният спонсор на ЦСКА Мтел, както и WinBet. Логото на мобилния оператор е на гърдите, а това на компанията за хазартни игри – на гърба над номера на играчите.

Договорът с Мтел бе подновен за още един сезон в началото на юли месец, а този с WinBet е дългосрочен, като бе подписан на 20 септември 2016 г. за срок от 5 години. Двете фирми предлагат различни отстъпки и възможности за феновете на армейците. Мобилният оператор дори стартира дарителска кампания в подкрепа на ЦСКА на име „Сърца червени“. Всеки абонат на Мтел може да изпрати есемес с текст „START“ на кратък номер 1948, с което ще дарява по 2 лева всеки месец. Тези средства отиват в сметката на клуба.

През настоящия сезон са се увеличили и рекламодателите на стадиона, като на паната на пистата са изобразени логата на около половин дузина нови фирми.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК