ЦСКА изпуска головата си машина без пари! На „Армията“ вече търсят заместник на Каранга

0
- -

Драмата около звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга се задълбочава. По информация на „Меридиан Мач“ бразилецът вече е уведомил шефовете си, че ще се завърне само ако му вдигнат драстично заплатата. Причината е, че той е получил умопомрачителна за нашите стандарти оферта от Китай, която нямало как да отклони. Ставало въпрос за 1,5 млн. долара годишна заплата.

Сделка! Славия купи нападател на ЦСКА

„Спортал“ пък твърди, че от Борисовата градина са побеснели и веднага са пратили на Каранга официално писмо. В него „червените“ предупреждават своя ас, че ако не се завърне, ще му бъдат спрени правата.

Определиха часа на първата контрола на ЦСКА, излъчват мача на живо

Привържениците на клуба с основание не приемаха обяснението, че голмайсторът на елита се бави в родината си заради имотни проблеми. Все повече ставаха хората, които са уверени, че голмайсторът иска ръководството да го продаде още в настоящия трансферен прозорец, въпреки че от „Армията“ настояват да го запазят в състава до края на сезона.

Пенев удари по ЦСКА: Защо не са обявили кого подкрепят? Много хора коментираха, но къде са сега?

Възможно е обаче да се стигне и до вариант, в който Каранга да напусне без за него да се плаща трансферна сума.

Ударът по Стамен Белчев е най-жесток, защото головата машина бе големият коз на отбора в битката с Лудогорец за шампионската титла и без него шансовете на „червените“ драстично ще намалеят.

ЦСКА смени Оборище с Царско село за представянето си

Макар от „Българска армия“ официално все още да демонстрират увереност, че Фернандо Каранга ще се върне в клуба, ръководството усилено търси и нов нападател. След като Кевин Кубемба вече напусна, а Милчо Ангелов изпадна в немилост пред Стамен Белчев още през есента, засилването на конкуренцията в предни позиции продължава да е приоритетна задача за селекцията. Погледът на Стойчо Стоилов отново е насочен към Южна Америка, където винаги е откривал качествени изпълнители и те са се превръщали в звезди по българските терени.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]