ЦСКА иска голмайстор, играл в Тайланд

0
- -

ЦСКА може да привлече двама централни нападатели през зимата. Това би се случило, ако за голаджията Фернандо Каранга пристигне супероферта и той бъде продаден. Армейците имат няколко опции за поста. Освен Фейвер Меркадо в списъка с нападатели фигурират още няколко имена, сред които са бразилецът Гилерме Делаторе, както и австриецът Сайфедин Чаби.

Делаторе беше желан от ЦСКА и през летния трансферен прозорец, за което „Тема Спорт“ съобщи в началото на септември. Той е на 25 г., като за последно е играл в тайландския Супханбури – 22 мача и 14 гола през 2017 г. В момента е свободен агент, като в началото на декември медии в Кипър са съобщили, че преговаря с местния АПОЕЛ. Поне до този момент обаче Делаторе не е подписал договор с друг клуб и продължава да е вариант за ЦСКА.

За Сайфедин Чаби пък стана ясно, че е желан от армейците още преди две седмици, но засега около евентуално негово привличане няма новини. Той е водещ голмайстор във втора австрийска дивизия, където играе за лидера в първенството Рийд.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]