ЦСКА мълчи за още нови футболисти

0
- -

От ЦСКА мълчат пo темата за евентуално привличане на още нови попълнения. Червените обаче отрекоха информациите, че очакват нападател от Испания, пише „Тема спорт“. По-рано през седмицата се появиха публикации, че армейците са много близо до договор с играч, който миналия сезон е бил част от отбор от Примера дивисион.

„Няма такова нещо. На този етап няма футболист, който да чакаме от Испания. Не е ясно и дали ще има други нови попълнения“, коментираха лаконично от „Армията“.

Допреди малко повече от седмица ЦСКА бе доста близо до привличането на 4-ти нов през лятото. Разговорите обаче не са били доведени до успешен край и до края на тази седмица други попълнения не са чакани. Все пак до края на август не е изключено ЦСКА да се подсили с още един или двама футболисти, като армейците се оглеждат най-вече за централен нападател, който да е алтернатива на Каранга. Възможно е да бъде взет и защитник. Най-вероятно ЦСКА ще действа в последните два-три дни на август и първата седмица на септември, така както се случи и миналата година.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК