ЦСКА победи, но не убеди срещу Славия (ВИДЕО)

0
- -

ЦСКА победиСлавия в мач от  XIV кръг на Първа лига. На стадион „Българска армия“ „червените“ се наложиха с минималното 1:0.

Двубоят започна с по-активна игра на домакините. В 6-ата минута Кулма стреля опасно, но вратарят изби. В 24-ата минута ЦСКА поведе. Фернандо Кранга навърза двама от Славия отдясно, влезе в наказателното поле и стреля по диагонала. Стергиакис спаси, но топката попадна у Тиаго Родригес, който от непосредствена близост се разписа за 1:0. В следващите минути „армейците“ можеха да решат всичко, но не успяха. Тиаго стреля от границата на наказателното поле, но вратарят изби. Бодуров засече с глава центриране от корнер, ала отново Стергиакис се справи. При добавката пък Манолев не успя да се разпише от удобна позиция. След половин час игра Чорбаджийски бе на път да сгреши фатално, но Бодуров се намеси и изби в корнер. Иван Минчев нанесе плътен изстрел, с който обаче Черниаускас се справи. След последния съдийски сигнал за първото полувреме, „белите“ наобиколиха главния арбитър Георги Димитров с претенции за отсъжданията му. В следствие на протестите, Галин Иванов получи жълт картон.

В началото на втората част Тиаго стреля неточно от фаул. Отново той можеше да удвои, след като засече хубаво подаване на Кирил Десподов, но до дясната греда.Като цяло през второто полувреме бракът в действията и на двата отбора беше голям. Не помогнаха и извършените смени. В крайна сметка ЦСКА победи минимално и взе нови три точки, но не убеди с играта си.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]