ЦСКА пред договор с египетски защитник

0
- -

В ЦСКА са наясно, че не се нуждаят от мащабна селекция и затова качеството, а не количеството ще е водещо. „Червените“ започва подготовка утре и се очаква за първата тренировка да се появят няколко нови попълнения. Много вероятно е едно от тях да е египетският централен защитник Мохамед Абделразак. От „Българска армия“ са влезли в контакт с играча и мениджъра му още в началото на месец май и са изпратили офертата си към него.

„Официални лица от ЦСКА говориха с агента ми и предложиха своите условия по договора, но все още има разни неща за уточняване. Няма да си тръгна от Ал Итихад без съгласието на клуба“, споделя през миналия месец 23-годишният играч, който е юноша на Ел Шаркиа, но е играл и за местният гранд Замалек.

Абделразак е бил наблюдаван на живо от емисари на ЦСКА в заключителните кръгове от египетското първенство, както и от редица арабски и азиатски клубове. Желанието на футболиста обаче е да продължи кариерата си в Европа и на този етап предложението от ЦСКА изглежда най-примамливо за него.

Източник: http://7dnifutbol.bg

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК