ЦСКА се стяга за славна пролет

0
- -

ЦСКА ще постави начало на зимната си подготовка днес от 14:00 часа на клубната си база в Панчарево. Армейците се събират за първата си тренировка през годината 60 минути по-paно, пише „Тема спорт“. Треньорският щаб начело със Стамен Белчев ще проведе разговор с играчите, след което ще има крос. Във вторник и сряда футболистите ще преминат и задължителните медицински прегледи. Отборът ще проведе открита тренировка за медиите по-късно през седмицата, като тя ще е 8 сряда или четвъртък, а ден след това занимание червените отиват на лагер в Сандански. Той ще стартира по-рано от първоначално обявената дата 13 януари (събота) и ще продължи до 20-и. На този етап има някои непотвърдени дати около контролите в Испания, където лагерът ще протече от 23 януари до 3 февруари. Очаква се днес от ЦСКА да съобщят окончателните дати и съперници.

ЦСКА с последен напън за полузащитник на Реймс

Армейците ще се съберат в приповдигнато настроение и с допълнително заредена мотивация след успешния край на 2017 година. Червените зимуват само на точка от лидера в Първа лига Лудогорец, а същият съперник бе отстранен на 1/4-финал за купата в последния мач – на 14 декември. Така ЦСКА се стяга за пролетна битка на два фронта, а крайната цел е златен дубъл навръх 70-годишния юбилей.

Стоичков: ЦСКА не е хранилка! Красен Кралев направи всичко необходимо ЦСКА да получи своя дом

На „Армията“ изглеждат готови да преследват с пълна сила трофеите не само защото запазиха основните си играчи с изключение на левия бек Недялков, продаден в Далас, но и защото процедираха със светкавични темпове със селекцията. За първата тренировка днес ще се явят и трите зимни попълнения – левият бек Джеферсон, плеймейкърът Роланд Алберг и нападателят Хеан Карлос Бланко. Първите двама ще вдигнат класата на отбора, а колумбиецът Бланко ще е алтернатива на Каранга и ще осигури необходимите опции в атака.

За първи път от доста време насам ЦСКА стартира зимната си подготовка с толкова много попълнения, които са подсигурени преди първата тренировка за годината. С това обаче няма да се изчерпи селекцията, като ще има поне още един нов. Очаква се пък Кулма да бъде продаден.

Нов на „Армията“: Благодаря ти, Господи, че ще защитавам този гигант ЦСКА!

Армейците ще стартират днес с поне 23-ма играчи, при положение че никой от чужденците не закъснее. Повечето от тях се движеха по график вчера, като около половината бяха очаквани в късните часове на денонощието. Бройката футболисти на първото занимание зависи и от това дали ще има юноши с представителния отбор. 17-годишният Валентин Антов ще тренира с ЦСКА, а би трябвало да лети и за лагера в Испания. По време на първата фаза – в Сандански, може да има и други юноши, но освен Антов друг едва ли ще пътува за Марбея.

Българското започва да се губи на „Българска армия“

Днес треньорът Белчев и играчите няма да говорят пред медиите, като тренировката на практика ще е закрита за фенове и журналисти. Единствено клубната телевизия ще бъде допусната, като тя ще подготви
видео от заниманието. Очаква се да обърне специално внимание и на новите попълнения.

Днес ще бъде награден и авторът на Гола на полусезона, като почти сигурно това ще е Николай Бодуров – за изпълнението му срещу Лудогорец за купата, с което откри резултата (2:1). Анкетата на сайта на ЦСКА приключи в полунощ.

Гриша Ганчев с умопомрачителни инвестиции в базите! Градят „Армията“ сектор по сектор, Панчарево с пълна промяна

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]