Чворович обиден от критиките

0
- -

Вратарят на Ботев Иван Чворович обяви, че е обиден заради критиките към него за гола на Бейтар в първия мач. „Не ми се сърдете, но не искам да говоря с журналистите. Нямам нищо против вас и „Меридиан Мач“, но съм разочарован от отношението на медиите като цяло“, обяви сърбинът с български паспорт вчера.

Междувременно треньорът на Николай Киров и спортно-техническият директор Асен Караславов засвидетелстваха своето доверие към него с предложение за нов договор, пише „Меридиан мач“. Въпреки някои грешки, сърбинът на този етап върши работа на „жълто-черните“ и те искат да го задържат в състава си и след Нова година, когато изтича настоящият му контракт. Стражът дойде при „канарчетата“ през зимата от Левски. През пролетта Белия му даде шанс в половината от мачовете, ротирайки го с Георги Георгиев. От началото на този сезон Чворович е твърд титуляр, а негова резерва е полякът Даниел Кайзер.

В същото време окончателно пропадна възможността Ботев да се подсили с Димитър Рангелов. 34-годишният национал си намери нов отбор в Турция. Той подписа договор за един сезон с опция за удължаване с още един с втородивизионния Юмраниеспор. За последно Рангелов игра за друг турски тим – Коняспор, но договорът му изтече и не бе подновен.

„Българинът е опитен футболист, който ще подсили нашия отбор“, коментира директорът на Юмраниеспор – Ергюн Келеш.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК