Четирима избягаха през глава от Нефтохимик заради финансовата криза

0
- -

Четирима основни играчи на Нефтохимик са си тръгнали от клуба заради безпаричието, съобщава „Тема спорт“. Това са Андрей Казалиев, Живко Илиев, Никола Авджиев и Ясен Тузаков, които отдавна не са взимали заплати.

Николай Тодоров пък остава на поста изпълнителен директор на Нафтата. Това решение бе взето по време на заседание на Съвета на директорите. Членовете приеха мотивите за оставката му, но прецениха, че към момента няма по-подходяща кандидатура. Те за пореден път гласуваха доверие на Тодоров и му възложиха да продължи да изпълнява длъжността си.

Въпреки това позицията „изпълнителен директор“ вече е овакантена и след изтичане на законовия шестмесечен срок Николай Тодоров ще бъде свободен да напусне управлението на Нефтохимик. Този срок ще бъде съкратен в случай, че се появи подходящ кандидат да заеме длъжността.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]