Чорбаджийски си вдигна цената с милион евро

0
- -

Защитникът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски е повишил цената си с милион евро от дебюта си в националния отбор срещу Люксембург преди година до момента, пише „Меридиан мач“. Капитанът на „червените“ вече е в полезрението на доста чуждестранни отбори, но от „Българска армия“ не са склонни да се разделят с него за сума по-малка от 1,5 млн. евро. Младокът получи признание не само от феновете, но и от легенди като Паро Никодимов.

„Видя се, че липсата на Божидар Чорбаджийски се отрази в мача с Холандия. Все пак Георги Терзиев не е постоянно титуляр, сработването е различно. При Чорбаджийски се наблюдава прогрес и трябва да бъде похвален. Той все още е млад, прави грешки и не трябва да си изкарва картони, както срещу Швеция. Знае какво го чака, ако е невъздържан, трябва да е по-внимателен, но опитът ще дойде с мачовете, в които играе“, каза Никодимов пред „Топспорт“.

„Когато има такива паузи в първенството, трябва да се търсят по-силни противници – от Гърция, Македония или Сърбия, тъй като е близо за пътуване. Могат да бъдат поканени и техни отбори тук. Навремето, когато имахме по-малко официални мачове и нямахме участие в евротурнирите, пътувахме често за турнири в чужбина или контроли с чужди отбори. Тези двубои помагат да се развиват футболистите, треньорите да видят нещо ново, или пък да си набележат някой футболист за трансфер. В петък играем с Верея на „Българска армия“ и всички очакват победа. Всеки мач си е сам за себе си, няма нищо общо с предходния. Равенството на Левски и Лудого-рец най-много ще облагодетелства. Не трябва да гледаме в купичката на противника, а в собствената си градина. Ние трябва да си свършим нашата работа, а ако някой друг ни помогне с резултат, който ни удовлетворява, ще го почерпим един бонбон и продължаваме към следващия мач. Не трябва да ни интересува какво ще се случи на „Герена“, а е важно да вземем трите точки срещу Верея. Просто е“, коментира още Паро.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК