Шефове на ЦСКА привикали Белчев на очна ставка, чели му яко конско

0
- -

Ръководството на ЦСКА е привикало на разговор треньора Стамен Белчев след издънката в първия кръг, твърди в-к „Шоу“. „Червените“, които бяха сочени за абсолютен фаворит, завършиха 1:1 със Славия на Националния стадион „Васил Левски“ в събота. На всичко отгоре играта не задоволи феновете и най-вече босовете, които са чели яко конско на наставника. Той опитал да се оправдае с контузиите на някои основни футболисти. И най-вече на голмайстора Фернандо Каранга. Началниците обаче не искали и да чуят каквито и да е обяснения. Те настояли тимът да скочи здраво на Лудогорец в предстоящия двубой на 22 юли и да спечели. Припомняме, ЦСКА все още няма победа над разградския си съперник в шампионатен мач.

„За жалост Славия ни приземи на земята. Преди началото на първенството повечето специалисти ни сочеха за фаворити за титлата. Това се дължеше най-вече на факта, че играхме силно в контролите. Не загубихме нито един приятелски мач и впечатлихме с изявите си. Но тези срещи са едно, а официалните – съвсем
друго“, коментират запалянковците, някои от които не харесват Стамен Белчев.

„Да, Стамен направи силен пролетен полусезон, но въпреки това смятаме, че по-качествен специалист трябва да води тима, след като искаме да атакуваме първото място. Такива цели се постигат с доказани имена, а Белчев има още какво да учи“, добавят ултрасите.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК