Юношите с нов резил, този път в последната минута

0
- -

Юношеският национален отбор на България до 17 години записа поредна издънка в квалификациите за Европейското първенство,пише novsport.com. Младите лъвове отстъпиха с 1:2 пред състава на Азербайджан в последен мач от квалификационна група 11. Срещата нямаше значение и за двата отбора, тъй като класиралите се в групата станаха ясни още след втория двубой.

В 18-та минута азерите поведоха в резултата. Туран Вализада порази целта след центриране отдясно. Голът дойде, въпреки че нашите контролираха събитията на терена, но както често се случва, това нямаше значение. Все пак в 45-та минута нашите стигнаха до изравнително попадение. Петков центрира от корнер и резервата Владимир Николов се разписа с глава, за да донесе първи гол на „трикольорите“ в квалификациите.

В продължението обаче се случи най-лошото. Азерите стигнаха до победен гол. Гурбанов проби отляво и центрира, а Вализада изпревари българския страж. Така България завърши квалификациите с 0 точки в група с Азербайджан, Ирландия и Украйна.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]