Царско село и Монтана разделиха точките

0
CARSKO SELO MONTANA
- -

Отборите на Царско село и Монтана играят при резултат 1:1 в мач от 26-ия кръг на Втора лига. Георги Минчев вкара в 59-ата минута. Атанас Илиев изравни в 81-ата минута. Гостите обаче могат да съжаляват много повече за изпуснатата победа. Те и пропуснаха много положения, удариха и две греди. Срещата бе нервна, с много борба и напрежение.

Стефан Цонков удари гредата на домакините в 18-ата минута. В 33-ата минута Ивайло Василев спаси гостите, след като Хашев стреля с глава от три метра. В 36-ата минута Иван Коконов също удари горната греда, а Георгиев вкара при добавката с глава, но попадението беше отменено поради засада. В последната минута Коконов пробва силен удар, който Филип Димитров изби.
Лидерът имаше нужда от победа, за да увеличи преднината си от две точки пред Локомотив (София), докато гостите имаха нужда от успех, за да запазят шансовете си да се завърнат в Първа лига.Тимът на Веселин Великов има актив от 53 точки, докато играчите на Ферарио Спасов заемат четвърта позиция с 46 точки.