Левски разкрива подробности за годишнината на Гунди

0
georgi asparuhov gundi
- -

Ръководството на Левски ще разкрие подробности относно предстоящите чествания за 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов. В организирания брифинг ще участват изпълнителният директор на „сините“ Красимир Иванов и председателят на Национален клуб „Гунди“ професор Симеон Стойнов.

Припомняме, че от „Герена“ разкриха, че се проведе контрола с един от най-популярните клубове в света. От Левски показаха само силует на емблемата на въпросния клуб. Тя прилича поразително много на тази на Бока Хуниорс.

Ето и какво написаха от Левски на официалния си сайт:

Уважаеми представители на медиите, в понеделник (30.04) от 13 ч. ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящите чествания около 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов.

Срещата с медиите ще бъде в залата на хотела на ДЮШ на „Герена“, а участници в брифинга ще бъдат изпълнителният директор на ПФК Левски Красимир Иванов и председателят на Национален клуб „Гунди“ професор Симеон Стойнов.

По време на пресконференцията ще бъдат разкрити детайли около всички предстоящи активности и събития, свързани с юбилея.

Очакваме ви!