Само Стойчо Младенов вариант за български наставник на ЦСКА-София

0
stoicho mladenov
- -

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов е единственият вариант за нов треньор на ЦСКА-София от българските специалисти, съобщава topsport.bg. В момента той води казахстанския Кайсар. Феновете на „червените“ са убедени, че Екзекутора на Ливърпул е най-удачен избор за наставник на тима през следващия сезон. Много от тях вече са говорили със собственика на клуба Гриша Ганчев за възможността Младенов да поеме ЦСКА-София. Последната дума е на Ганчев и Юлиян Инджов.

Две легенди на ЦСКА на стартова позиция за треньор на ЦСКА-София

Като треньор на ЦСКА, Стойчо Младенов направи „армейците“ шампиони през 2003 и 2008 година. Справя се отлично в дербитата с Левски. Но има сериозни издънки в Европа – отпадане от Торпедо, Зимбру, Мура…

Ръководството на „армейците“ ще преговаря само със Стойчо, ако в крайна сметка реши да заложи на българин. Към момента основна цел остава треньор от чужбина. Спрягат се имената на сърбина Владан Милоевич и на португалеца Марко Силва. Малко вероятно е вторият да акостира в ЦСКА-София.

Няма вариант Александър Томаш да стане треньор на „червените“, каквито информации се появиха. ЦСКА-София ще заложи на опитен човек, който да замени Христо Янев след края на настоящата кампания.