Левски и ЦСКА-София не се победиха, закараха „син“ талант с линейка в болницата (ВИДЕО)

0
6
- -

Юношите на ЦСКА-София завършиха наравно 1:1 срещу Левски в отложен мач от XXII кръг на Зоналната група за набор 2001 и 2002. Двубоят се игра на базата в Панчарево.

Армейците можеха да поведат в 9-та минута, но Огнян Николов стреля встрани от вратата на сините.

Гостите откриха резултата в 18-та минута.

ЦСКА-София имаше няколко възможности да изравни до края на първата част след удари на Митко Русанов, Мартин Смоленски и Димитър Жабов.

В 55-та минута се наложи на терена да влезе линейка. Играчът на Левски Ивайло Иванов падна лошо на лявата си ръка и извади лакът, след което беше закаран в болница.

Смоленски отново беше близо до изравняването в 58-та минута, а в 69-та гол на Християн Петров беше отменен заради засада.

В 74-та минута Росен Петров центрира от фаул и след разбъркване в наказателното поле Огнян Николов изравни резултата – 1:1.

Минута по-късно Николов беше фаулиран изключително грубо, но съдията спести директен червен картон на играча на гостите. До края на мача до нови голове не се стигна и двата отбора прибавиха по една точка към актива си.

В предстоящия кръг ЦСКА-София гостува на Септември. Двубоят ще се играе на базата е Герман в неделя (20 май) от 11:30 часа.