Бивш треньор на Левски за ЦСКА-София: Търсят треньор от Балканите! Аз съм левскар и не бих ги водил

0
sale qnkovich
- -

Бившият помощник треньор в Левски Сале Янкович заяви пред Дарик радио, че е наясно за интереса от страна на ЦСКА-София към специалисти от сръбската школа. Източници на колегите от Дарик твърдят, че агенти са се свързали с него, за да опипат почвата, дали би приел оферта на „червените“.

„Никой не е разговарял директно с мен, но има спекулации. Знаете какво се случва, когато Левски или ЦСКА търси треньор. Почват да се спрягат имена. Имам информация, че ЦСКА търси треньор от Балканите.“

„С мен не са говорили директно, не съм говорил с тях, но и няма как да приема такава оферта, защото аз съм левскар“, бяха думите на Александър Янкович, който за последно води белгийския Мехелен. Сериозна част от неговата кариера премина именно в Белгия, а близо четири години беше селекционер на младежкия национален тим на Сърбия, който изобилства с таланти.

„Имам голямо уважение към ЦСКА, като име. Това е един от грандовете в страната ви заедно с Левски. Преди време имаше интерес от Левски към мен, но нещата не станаха. Аз и сега следя какво прави отбора. Знам, че има сърбин в лицето на Милош Цветкович. Той е бивш играч на Цървена Звезда, но вие го познавате по-добре, все пак от една година е в Левски.“

„Престоят ми при „сините“ е един от най-паметните в моята кариера. Ние спечелихме дубъл и бяхме много силен отбор“, добави сърбинът, който призна, че се интересува от представянето на отбора в първенството и турнира за Купата на България.