ЦСКА 1948: ЦСКА започва нова славна кампания, която ще завърши с историческо завръщане в елита!

0
- -

ЦСКА 1948 започва контролите от предсезонната си подготовка утре. „Червените“ се изправят срещу Струмска слава, а двубоят ще се проведе в Герман. Ето и какво написаха от клуба на официалния си сайт:

Армейци, чакането свърши! Утре (29 юни) ще видим новото лице на ЦСКА и завръщането на Апостол Попов с червения екип! Съперник е Струмска слава (Радомир), а контролата е от 18:00 ч. в Герман.

И природата е с ЦСКА – очаква се в петък следобед проливният да спре и условията за футбол да са добри. Все пак сме приготвили и безплатни дъждобрани за феновете, ако завали.

Но дъждът няма как да уплаши верните армейци: Вальо Илиев и момчетата му започват същинската част от подготовката, а мачът със Струмска слава ще е един от редките шансове за феновете да видят новия облик на тима в София преди началото на първенството.

Локацията е повече от удобна – до Герман се стига за двайсетина минути с кола от центъра. С градския транспорт придвижването също е бързо и лесно. До Герман можете да стигнете с автобус №6, който да хванете от спирката на Окръжна болница (бул. Цариградско шосе 113). Вариант е и автобус №8, чийто маршрут минава през кв. Искър и кв. Дружба. И двете линии имат удобни връзки с линиите на метрото.

Маршрутно такси №37 също е идеална опция – то ще ви откара директно до стадиона в Герман. Можете да го хванете от различни точки в центъра: пл. Сточна гара, пам. Васил Левски, бул. Янко Сакъзов, бул. Евлоги и Христо Георгиеви, както и по бул. Цариградско шосе. Околовръстният път на София минава на около 5 минути пеша от стадиона.

Утре всички на стадиона! ЦСКА започва нова славна кампания, която ще завърши с историческо завръщане в елита – а ти няма как да пропуснеш този миг.

Само ЦСКА!