Ел Маестро: Няма да е изненада ако победим, няма да е голяма изненада и ако Адмира победи (ВИДЕО)

0
cska 5
Снимка: cska.bg
- -

Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро даде пресконференция преди първия мач с Адмира Вакер.

„Сигурно е, че ще играем с 11 футболисти. Важни играчи липсват. Имам вяра във футболистите си. Всеки знае какво ще играем. Всички знаят колко важен е този мач.

Мауридес е много добър футболист. Радваме се за дебюта, който направи. Със сигурност ще ни е от помощ.

Трима важни играчи са наказани след Рига, но други трима ще заемат техните места.

Не знам какво разбирате под по-агресивен стил. Ние трябва да сме агресивни на точното ниво. Познавам Адмира много добре, знам и тяхната статистика. Това е млад, но добър отбор. Играят и в лига, която е на по-добро ниво от българската.

Винаги е трудно да правиш сравнения между различни първенства. Въпрос на гледна точка е. По-добре е да се сравняват успехите. Истината е, че в България има един отбор, който се представя на ниво в Европа. Останалите трябва да подобряваме представянето си.

Секулович е опция за заместник на Бодуров. Ако мога да отменя едно наказание, по всяка вероятност ще е именно на капитана.

Мисля, че Адмира имат респект към нас. Те са добър отбор, но със сигурност знаят, че и ние сме такъв. Сега са гости, така че очаквам да опитат да не загубят.

Надявам се да имаме успешен резултат, другото не ме интересува. Не знам кое е по-важно – да вкараме или да не допуснем гол. Няма да е изненада ако победим, но няма да е голяма изненада, ако те победят.

Досега не сме имали разочарования. Но все пак са само 3 мача дотук. Трябва да работим много здраво всеки ден. Трябва да доминираме повече от 25 минути в мач. Не може да е 90 минути, но да е повече от 25.

Това, което видях, Бодуров не направи нищо след мача с Рига. Малинов направи нещо, но това е заради неговия манталитет. Но точно заради този манталитет той е много важен за нас. Границата обаче е много тънка и лесно може да бъде премината.

Бодуров е играл в по-големи мачове от гостуването на Рига. Няма нужда да им обяснявам с Малинов – вярвам, че няма да се повтори.

Това, което говорим пред журналистите и това, което говорим в съблекалнята, почти никога не е едно и също.

Първия мач с Рига изглеждахме малко нервни. Разбираемо – нов треньор, нови играчи. В останалите срещи опитвахме да контролираме мачовете, но да не забравяме, че срещу нас има опонент. Отборите, в които съм бил, винаги доминират през второто полувреме. Нека изиграем 10 мача и тогава ни съдете.

Не е далеч от истината, че търсим нападател. Знам кой е Ласина Траоре. Добър футболист беше тогава. Сега не знам, защото не съм го гледал отдавна. Разглеждали сме много имена и той фигурираше, но няма нищо. До края на трансферния прозорец най-вероятно ще имаме един или двама нови играчи.

Няма да видите нищо лудо. Вратарят ще си играе вратар. Но имаме състезатели, които могат да играят на няколко позиции“, коментира Ел Маестро.