ЦСКА 1948: 2 дни, не се търпи… Да напълним сектор „А“ в името на ЦСКА! (ВИДЕО)

1
pomorie cska 1948 6
- -

ЦСКА 1948 призова за подкрепа в първия си домакински мач от първенството на Втора лига. Ето какво написаха „армейците“ на Фейсбук страницата си:

След 3 години, 2 месеца и 4 дни отсъствие, ЦСКА отново ще приеме тим от професионалния футбол в мач от шампионата! Двубоят от втори кръг на Втора лига между „червения“ хегемон и Черноморец (Балчик) обещава прекрасен футбол и добро настроение по трибуните.

Няма друг клуб, който да е успял да се завърне в подобен стил. След като ЦСКА домакинства на стадионите в Обеля и Драгалевци, градацията, подобаваща на най-успешния отбор в българската футболна история е една – да играе мачовете си на най-голямата действаща арена в България!

Денят е събота, 4 август, началният час е 18:00, мястото е Националния стадион „Васил Левски“. „Червените“ фенове ще влизат през VIP входа, както и през вход №25. Представителите на медиите ще влизат от съдедния №26.

До арената на сблъсъка стига голяма част от превозните средства на градския транспорт в столицата (включително метрото). Притежателите на VIP билети и абонаментни карти ще паркират пред Сектор А безплатно, като всички останали привърженици също ще могат да ползват безплатно останалите зони около стадиона за своите автомобили.

Билети:
За ученици: 2,50 лв
За пенсионери: 3,50 лв
Категория 3: 10 лв
Категория 2: 20 лв
VIP пропуск: 50 лв

Прекрасното време и огромният интерес към двубоя гарантират страхотни емоции. Ела на стадиона! Подкрепи ЦСКА!

2 дни, не се търпи…

Герман Петров те очаква в Сектор А на стадион „Васил Левски“, да го напълним в името на ЦСКА!

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Армията
Армията
6 години по-рано

Тези наистина не са добре с главния мозък !!!