Легенда на Левски: Оставката беше заради Роси! Късаше ми нервите – високомерие и пренебрежение към всичко и всички

0
levski slaviq 86
- -

Легендата на Левски Кирил Ивков остана член на Надзорния съвет на клуба. Преди около два месеца той обяви пред „Меридиан Мач“, че подава оставка, но е решил да я оттегли. Той коментира какво го е накарало да размисли.

„Сам си реших както да подам оставка, така и да я оттегля. Причината преди време да поискам да напусна е Делио Роси. Възрастен съм вече и не е добре непрекъснато да си късам нервите. А Роси това ми причиняваше. Аз съм човек, който тежко изживява всяка загуба на Левски, както и лошите игри на отбора. Дразнеше ме много неговото поведение, неговото високомерие и пренебрежение към всичко и всички. Сега обаче нещата са доста по-различни.

Наблюдавам внимателно тренировките на Славиша Стоянович. Всичко е много по-добре. Винаги са с топка, но най-важното – играчите са усмихнати, шегуват се помежду си, има настроение – все неща, които при Роси ги нямаше. Стоянович получи тежко наследство от него – много контузии, на трима-четирима футболисти еднакви, което говори за грешна подготовка на италианеца. Добре е, че сега идва пауза. Ако в нея решим физическия проблем, който има отборът, а контузените се върнат и новите влязат в игра, ставам оптимист и мисля, че даваме сериозна заявка за призовите места“, заяви Ивков.

Като член на Надзорния съвет той ще стои близо до първия отбор, но ще наблюдава най-вече това, което се прави в школата на клуба.