Левски може да понесе тежък удар! Ето на кои „сини“ звезди им изтичат договорите

0
levski otbor
- -

Левски може да понесе тежък удар, ако клубното ръководство не се разбърза. Шестима от основните футболисти на „сините“ са с изтичащи договори. Сред тях е и най-голямата звезда на тима Габриел Обертан. В графата попадат още стълбовете в отбраната Давид Яблонски и Милош Цветкович, възродения при Славиша Стоянович – Жерсон Кабрал, титулярът по принуда Аймен Белаид и авторът на победния гол срещу Ботев (Пд) в Коматево – Илия Димитров.

Всички шестима гореспоменати имат контракти 30 юни 2019 г. Това означава, че, ако договорите им не бъдат подновени до Нова година, от 1 януари те ще могат да преговарят като свободни агенти с всеки, който прояви интерес към тях.

Припомняме, че по този начин за последно Левски изпусна любимецът на Сектор „Б“ Роман Прохазка. Пресни са също случаите с Антонио Аниете, Георги Костадинов, Васил Панайотов, Антонио Вутов и много други.

Договорът на един от новите – Богдан Вашчук пък е само до 31 декември 2018 г. Той обаче е под наем от ФК Рига и може да се преговаря с клуба му за откупуване.